Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Flickan som hoppade från en spårvagn i Wan Chai

Couverture du livre « Flickan som hoppade från en spårvagn i Wan Chai » de Fan Tong aux éditions Boucher And Luo Infodoc Ltd
Résumé:

Tag, från ett mer eller mindre avlägset förflutet i distriktet Wan Chai i Hongkong, en ung kvinnlig revolutionär och idealist som är dagdrömmare men ändå listig, en gammal tungsint och otidsenlig fransman som är vapenhandlare på nedåtgående, och en snut som är minst... Voir plus

Tag, från ett mer eller mindre avlägset förflutet i distriktet Wan Chai i Hongkong, en ung kvinnlig revolutionär och idealist som är dagdrömmare men ändå listig, en gammal tungsint och otidsenlig fransman som är vapenhandlare på nedåtgående, och en snut som är minst sagt korrumperad.
Stoppa ner dem levande i en spårvagn som är upphettad i förväg av en strejk. Låt det hela koka upp för att sedan svalna i isande hat och kallblodig hämnd. Vispa ner en skvätt blod och krydda med en droppe kärlek. Smaka anrättningen utan att frukta de lättare matsmältningsbesvär som kan orsaka tidsförvirring för Er liksom för personerna i denna historia.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.

Récemment sur lecteurs.com