Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Wet bescherming Persoonsgegevens en ICT

Couverture du livre « Wet bescherming Persoonsgegevens en ICT » de Sm Huydecoper aux éditions Sdu Uitgevers
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

In de huidige informatie- en communicatiemaatschappij, waarin uitwisselen en kopiëren van informatie over personen en het elektronisch monitoren en afluisteren van mensen steeds eenvoudiger wordt, speelt het recht op privacy een steeds prominentere rol. Een praktijkjurist zal daarom vroeg of... Voir plus

In de huidige informatie- en communicatiemaatschappij, waarin uitwisselen en kopiëren van informatie over personen en het elektronisch monitoren en afluisteren van mensen steeds eenvoudiger wordt, speelt het recht op privacy een steeds prominentere rol. Een praktijkjurist zal daarom vroeg of laat te maken krijgen met vragen over wat wel en niet mag bij het verwerken van iemands persoonsgegevens. In deze uitgave wordt overzichtelijk uiteengezet wat het juridische kader is voor verwerkingen van persoonsgegevens, zoals voornamelijk neergelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens. Vervolgens wordt een aantal maatschappelijk relevante privacyonderwerpen uitgediept om een praktische handreiking te geven aan diegenen die in hun werk te maken krijgen met privacy en ICT-vraagstukken. Zo komen onderwerpen aan bod als direct marketing, uitwisselen van gegevens in het bedrijfsleven, zwarte lijsten, internet en privacy op de werkplek.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.