Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Intellectuele eigendom en ICT

Couverture du livre « Intellectuele eigendom en ICT » de A.P. Meijboom aux éditions Sdu Uitgevers
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Iedereen die in contact komt met informatie- en communicatietechnologie (ICT), krijgt te maken met intellectuele eigendomsrechten. Of het nu gaat om software, databanken, domeinnamen of het internet in het algemeen, intellectuele eigendomsrechten spelen daarbij een belangrijke rol. In deze... Voir plus

Iedereen die in contact komt met informatie- en communicatietechnologie (ICT), krijgt te maken met intellectuele eigendomsrechten. Of het nu gaat om software, databanken, domeinnamen of het internet in het algemeen, intellectuele eigendomsrechten spelen daarbij een belangrijke rol. In deze monografie worden de belangrijkste intellectuele eigendomsrechten op het gebied van ICT behandeld. Zo komen onder meer het octrooirecht, auteursrecht, databankenrecht, domeinnamen, linking en handhaving aan de orde. De auteurs behandelen de verschillende rechtsgebieden op praktische wijze aan de hand van verschillende aspecten van ICT. Deze monografie is bedoeld voor juristen geïnteresseerd in het snijvlak van ICT en intellectuele eigendomsrechten, alsmede voor iedereen die professioneel te maken krijgt met intellectuele eigendom in een elektronische omgeving.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.