Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Wat is de kleur van wind?

Couverture du livre « Wat is de kleur van wind? » de Rixt Kuiper aux éditions Uitgeverij Thema
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Al Gore en Richard Gere kunnen niet meer zonder, de directeur van Proctor en Gamble doet er aan en zelfs Google heeft een meditatieruimte voor de medewerkers ingericht. Waarom? Omdat het in ons drukke bestaan fijn is om een plek te hebben waar je innerlijke rust kunt ervaren. Als onze geest... Voir plus

Al Gore en Richard Gere kunnen niet meer zonder, de directeur van Proctor en Gamble doet er aan en zelfs Google heeft een meditatieruimte voor de medewerkers ingericht. Waarom? Omdat het in ons drukke bestaan fijn is om een plek te hebben waar je innerlijke rust kunt ervaren. Als onze geest stil is, zijn we in staat los te laten, te ontspannen en ons vrij te voelen. Rixt Kuiper beschrijft op pragmatische wijze de kracht van meditatie op het leven van nu. Ze deelt op realistische wijze met de lezer hoe meditatie haar eigen leven en dat van haar coachcliënten heeft verrijkt. Haar persoonlijke verhaal wordt aangevuld met boeddhistische wijsheden, wetenschappelijke bevindingen en meditatie-oefeningen om thuis of op het werk te doen.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.

Récemment sur lecteurs.com