Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Gericht presteren met het INK-managementmodel

Couverture du livre « Gericht presteren met het INK-managementmodel » de Kees Tillema aux éditions Vakmedianet Management B.v.
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Gericht Presteren is geen nieuw model of innovatieve techniek, maar een uiterst pragmatische toepassing die is gebaseerd op een populaire managementfilosofie: het INK-managementmodel. Antwoorden op vragen op het gebied van prestatieverbetering, maar altijd de aansluiting op de alledaagse... Voir plus

Gericht Presteren is geen nieuw model of innovatieve techniek, maar een uiterst pragmatische toepassing die is gebaseerd op een populaire managementfilosofie: het INK-managementmodel. Antwoorden op vragen op het gebied van prestatieverbetering, maar altijd de aansluiting op de alledaagse praktijk als uitgangspunt. De aanpak Gericht Presteren wordt inmiddels met veel succes in verschillende sectoren - industrie, non-profit en zorg - gebruikt. Op basis hiervan zijn enkele aanknopingspunten verder uitgewerkt waarmee u tot daadwerkelijk resultaatgerichte prestaties kunt komen. Het middle management wordt in Gericht presteren met het INK-managementmodel als de belangrijkste schakel beschouwd om van visie naar actie te komen. Het boek biedt een helder stappenplan met voldoende flexibiliteit en mogelijkheden tot maatwerk. U hebt hiermee de beschikking over de hulpmiddelen en technieken voor resultaatgericht werken.

Donner votre avis