Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Wat stem jij?

Couverture du livre « Wat stem jij? » de Wim Wildeboer aux éditions Vior Webmedia V.o.f.
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Wat je bij verkiezingen moet stemmen, is voor veel kiezers lastig. Door de vele partijen zijn de verschillen vaak onduidelijk. Een derde stemt zelfs helemaal niet. Dit boek geeft een goed beeld van de werking van de democratie en actuele dilemma's in de politiek, zowel in Nederland als in... Voir plus

Wat je bij verkiezingen moet stemmen, is voor veel kiezers lastig. Door de vele partijen zijn de verschillen vaak onduidelijk. Een derde stemt zelfs helemaal niet. Dit boek geeft een goed beeld van de werking van de democratie en actuele dilemma's in de politiek, zowel in Nederland als in Europa. Het bevat niet alleen heldere informatie over de politieke partijen die meedoen aan landelijke verkiezingen, maar ook Europese, gemeentelijke, provinciale en waterschapsverkiezingen komen aan bod. Het is geen stemadvies maar een routeplanner op weg naar een stemkeuze. Met concrete vragen helpt het de lezer een eigen mening te vormen. Als hulpmiddel is een alternatieve stemwijzer (de Routestemmer) toegevoegd. 'Wat stem jij?' is bedoeld voor de één miljoen mensen die voor het eerst gaan stemmen én voor alle kiezers die hun stemkeuze heroverwegen, maar ook voor politici en politiek geïnteresseerden is het interessant.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.