Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Namen een stad een hoofdstad

Couverture du livre « Namen een stad een hoofdstad » de  aux éditions Editions Namuroises
Résumé:

In dit werk willen vier Namenaars U door de stad leiden waar ze zo aan gehecht zijn. Samen met U doorkruisen ze de straten en marktplaatsjes van een stad waar leven en genieten synoniemen zijn. Meteen ook de ideale gelegenheid om de rijkdom van haar musea en de schoonheid van haar kerken te... Voir plus

In dit werk willen vier Namenaars U door de stad leiden waar ze zo aan gehecht zijn. Samen met U doorkruisen ze de straten en marktplaatsjes van een stad waar leven en genieten synoniemen zijn. Meteen ook de ideale gelegenheid om de rijkdom van haar musea en de schoonheid van haar kerken te ontdekken. Haar politieke rol en haar economische gewicht te begrijpen. Te genieten van haar groene kader en haar bevoorrechte omgeving. Langs de Maas en op de Citadel te wandelen. Kortom, de liefde ondervinden voor en van de stad van Félicien Rops, François Bovesse en Benoît Poelvoorde.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.

Récemment sur lecteurs.com