Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Meisje in het donker

Couverture du livre « Meisje in het donker » de Anna Lyndsey aux éditions Bezige Bij B.v., Uitgeverij De
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Anna Lyndsey was een normale hardwerkende jonge vrouw die plotseling steeds meer last begon te krijgen van kunstmatig licht, en vervolgens van alle soorten licht. Uiteindelijk wordt haar allergie voor licht zo erg dat Anna zichzelf maandenlang in een donkere kamer moet opsluiten. Elk contact... Voir plus

Anna Lyndsey was een normale hardwerkende jonge vrouw die plotseling steeds meer last begon te krijgen van kunstmatig licht, en vervolgens van alle soorten licht. Uiteindelijk wordt haar allergie voor licht zo erg dat Anna zichzelf maandenlang in een donkere kamer moet opsluiten. Elk contact met licht, hoe vluchtig ook, veroorzaakt helse pijnen. In deze donkere periode luistert ze naar audioboeken en verzint ze complexe woordspelletjes om de wanhoop te verdrijven. Heel af en toe gaat het beter: dan kan ze 's nachts naar buiten, voorzichtig, onder een deken. Dan vergaapt ze zich aan de schoonheid van de wereld. En altijd is er de steun van Pete, haar man, zonder wie haar eenzaamheid eindeloos zou zijn.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.