Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Lifeliner 2 Sabotage in de nacht

Couverture du livre « Lifeliner 2 Sabotage in de nacht » de Adri Burghout aux éditions Uitgeverij De Banier
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Tijdens zijn vakantie in Zwitserland krijgt Timo, piloot op een traumahelikopter, een telefoontje. Een collega van Lifelinerstation 1 in Amsterdam heeft een auto-ongeluk gehad. Er is dringend een vervanger nodig. Omdat Timo ook 's nachts mag vliegen, is hij de aangewezen persoon om het... Voir plus

Tijdens zijn vakantie in Zwitserland krijgt Timo, piloot op een traumahelikopter, een telefoontje. Een collega van Lifelinerstation 1 in Amsterdam heeft een auto-ongeluk gehad. Er is dringend een vervanger nodig. Omdat Timo ook 's nachts mag vliegen, is hij de aangewezen persoon om het Amsterdamse team te komen versterken. Maar algauw blijken er op het station van Lifeliner 1 vreemde dingen te gebeuren. Als het team van Lifeliner een brief vindt met een bedreigende boodschap van een onbekende afzender, komt alles op scherp te staan. Opnieuw veel spanning, maar ook de nodige humor in dit zesde deel van de Lifelinerserie. Avi M6, Clib 7 vanaf 10 jaar.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.