Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Lifeliner 2 krijgt hulp

Couverture du livre « Lifeliner 2 krijgt hulp » de Adri Burghout aux éditions Uitgeverij De Banier
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Timo weet wat hij later wil worden: piloot op een traumahelikopter. Net als zijn broer! Rob heeft voor hem geregeld dat hij een week lang mag stagelopen op het station van Lifeliner 2. Dit betekent dat Timo mee mag met de helikopter! Vanuit de lucht maakt hij van alles mee: van een... Voir plus

Timo weet wat hij later wil worden: piloot op een traumahelikopter. Net als zijn broer! Rob heeft voor hem geregeld dat hij een week lang mag stagelopen op het station van Lifeliner 2. Dit betekent dat Timo mee mag met de helikopter! Vanuit de lucht maakt hij van alles mee: van een treinongeluk tot een vliegtuigramp. En wie is de nachtelijke bezoeker die probeert binnen te dringen in het station van Lifeliner 2? Lifeliner 2 krijgt hulp is een vervolg op Lifeliner 2 vliegt te hulp. In deel 1 neemt Timo regelmatig een kijkje op het werk van zijn broer Rob. Hij ontdekt hoe spannend het werk op een traumahelikopter kan zijn.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.