Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Lifeliner 2 brute chantage

Couverture du livre « Lifeliner 2 brute chantage » de Adri Burghout aux éditions Uitgeverij De Banier
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Alessandro is een rijkeluiszoontje. Zijn vader exporteert exclusieve auto's naar Italië. Hoewel zijn moeder niet wil dat hij te veel verwend wordt, mag hij wel toeren in haar Ferrari F 340 Spider. Tijdens een van zijn ritjes komt Alessandro in contact met Armand en Danny. Zij vragen hem om in... Voir plus

Alessandro is een rijkeluiszoontje. Zijn vader exporteert exclusieve auto's naar Italië. Hoewel zijn moeder niet wil dat hij te veel verwend wordt, mag hij wel toeren in haar Ferrari F 340 Spider. Tijdens een van zijn ritjes komt Alessandro in contact met Armand en Danny. Zij vragen hem om in auto's die naar het buitenland gaan een pakketje drugs te verstoppen. Alessandro gaat in op dit verzoek, maar als hij na een tijdje wil stoppen met dit zaakje, blijkt dat minder gemakkelijk dan gedacht . Tijdens een van zijn vluchten in de traumahelikopter van Lifeliner 2 komt Timo in aanraking met Alessandro. Timo kan op dat moment niet bedenken dat hij later een rol speelt bij de afrekening tussen voor Alessandro 'bekende' criminelen. Opnieuw veel spanning in het zevende deel van de Lifelinerserie.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.