Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Kliekjes op kamers

Couverture du livre « Kliekjes op kamers » de Puck Kerkhoven aux éditions Xander Uitgevers B.v.
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Het perfecte kookboek voor studenten van de auteur van 'Het nieuwe kliekjesboek' verschijnt nu. In 'Kliekjes op kamers' legt Puck Kerkhoven aan de hand van makkelijke recepten uit hoe je doodgewone kliekjes tot heerlijke gerechten omtovert. Kerkhoven houdt rekening met de beperkte ruimte en het... Voir plus

Het perfecte kookboek voor studenten van de auteur van 'Het nieuwe kliekjesboek' verschijnt nu. In 'Kliekjes op kamers' legt Puck Kerkhoven aan de hand van makkelijke recepten uit hoe je doodgewone kliekjes tot heerlijke gerechten omtovert. Kerkhoven houdt rekening met de beperkte ruimte en het kleine budget waar studenten mee te maken hebben en geeft handige tips bijvoorbeeld om ingrediënten langer te bewaren. Een ideaal kookboek voor studenten met weinig kookervaring, weinig budget maar veel trek in een heerlijke maaltijd. Een must voor elk studentenhuis!

Donner votre avis

Récemment sur lecteurs.com