Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Jeugd en recht

Couverture du livre « Jeugd en recht » de Studentsonly aux éditions Boom Uitgevers Den Haag
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Dit is het uittreksel behorend bij het boek Jeugd en recht (9e druk; ISBN 9789031361595) van A.P. van der Linden, F.G.A. ten Siethoff, F.G.A. ten Siethoff, A.E.I.J. Zeijlstra-Rijpstra . Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker... Voir plus

Dit is het uittreksel behorend bij het boek Jeugd en recht (9e druk; ISBN 9789031361595) van A.P. van der Linden, F.G.A. ten Siethoff, F.G.A. ten Siethoff, A.E.I.J. Zeijlstra-Rijpstra . Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina''s van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina''s, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

Donner votre avis

Récemment sur lecteurs.com