Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Iedereen paranormaal

Couverture du livre « Iedereen paranormaal » de Gili aux éditions Uitgeverij Lannoo
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Mentalist Gili doet een boekje open over paranormaliteit. Een openbarende en ludieke kijk op fenomenen zoals pendelen, spiritisme, ... <a href='http://www.e-boek.org/store/iedereen-paranormaal-p-187036.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a... Voir plus

Mentalist Gili doet een boekje open over paranormaliteit. Een openbarende en ludieke kijk op fenomenen zoals pendelen, spiritisme, ... <a href='http://www.e-boek.org/store/iedereen-paranormaal-p-187036.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='http://itunes.apple.com/be/book/iedereen-paranormaal/id476542807?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen. Na het overweldigende succes van zijn theatershow Iedereen Paranormaal en zijn wekelijkse rubriek in De Laatste Show schrijft Gili nu een boek met zíjn waarheid over paranormaliteit en zesde zintuigen. Een openbarende en ludieke kijk op fenomenen zoals pendelen, spiritisme, 'Het Derde Oog' en 'Contact met gene zijde'. Stijlvol fietst Gili rond in het mistige universum der paragnosten en doet de nevel optrekken rond de Rasti Rostelli's en Jomanda's dezer wereld.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.