Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Huisarts en tuchtrecht / 1997-2007

Couverture du livre « Huisarts en tuchtrecht / 1997-2007 » de M.B. Van Leusden aux éditions Sdu Uitgevers
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Van de beslissingen van tuchtcolleges wordt slechts een klein gedeelte gepubliceerd. Door de sectie gezondheidsrecht van de Rijksuniversiteit Groningen wordt, met medewerking van de Inspectie voor de Gezondheidszorg, onderzoek verricht van de ongepubliceerde tuchtrechtspraak. In aansluiting... Voir plus

Van de beslissingen van tuchtcolleges wordt slechts een klein gedeelte gepubliceerd. Door de sectie gezondheidsrecht van de Rijksuniversiteit Groningen wordt, met medewerking van de Inspectie voor de Gezondheidszorg, onderzoek verricht van de ongepubliceerde tuchtrechtspraak. In aansluiting op eerder onderzoek over anesthesiologen, apothekers, chirurgen, psychiaters, gynaecologen, tandartsen en KNO-artsen zijn thans alle gegrond verklaarde klachten beschreven en geanalyseerd die de Tuchtcolleges Gezondheidszorg in de periode 1997-2007 hebben gegeven over huisartsen. Dit boek biedt vele aanknopings - punten voor preventie op het terrein van de huisartsengeneeskunde. Daarbij moet worden gedacht aan de positie van de praktijkassistente, de waarneming buiten kantooruren, de verdere ontwikkeling van triage en het afgeven van verklaringen.

Donner votre avis

Récemment sur lecteurs.com