Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Fout goud

Couverture du livre « Fout goud » de Janneke Van Reenen aux éditions Uitgeverij De Banier
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Moet je dat zien . Wat is die kerel daar aan het doen?' Niels houdt zijn pas in en kijkt in de richting van Nicks uitgestoken wijsvinger. Op de stenen trap van een van de hoge herenhuizen kruipt een man behoedzaam over de treden. Zijn beide handen glijden zoekend over de gladde traptreden. ... Voir plus

Moet je dat zien . Wat is die kerel daar aan het doen?' Niels houdt zijn pas in en kijkt in de richting van Nicks uitgestoken wijsvinger. Op de stenen trap van een van de hoge herenhuizen kruipt een man behoedzaam over de treden. Zijn beide handen glijden zoekend over de gladde traptreden. 'Misschien is hij een van zijn lenzen verloren?' oppert Niels. Algauw maken de jongens kennis met de man, die een verstrooide professor blijkt te zijn. Hij kan het niet laten de jongens van alles te vertellen over zijn grote passie: stenen . Voor ze het weten brengt de mooiste steen van de professor hen midden in een avontuur. Want er is iemand die denkt dat de steen van de professor écht goud is . 'Niels en Nick' is een serie voor jongens (en meisjes) die geïnteresseerd zijn in wetenschap en techniek. Door de gebeurtenissen in dit boek leert de lezer van alles over kristallen en wiskundige vormen Janneke van Reenen is getrouwd en moeder van vijf kinderen. Ze werkt als wetenschapsjournalist bij het Reformatorisch Dagblad.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.