Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Diagnostiek voor alledaagse klachten / 1

Couverture du livre « Diagnostiek voor alledaagse klachten / 1 » de  aux éditions Boom Uitgevers Den Haag
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek ''Diagnostiek van alledaagse klachten 1'' (1e druk; ISBN 9031337595 ) van Onder redactie van : Drs. T.O.H. de Jongh, Dr. H. de Vries en Dr. H.G.L.M. Grundmeijer. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog... Voir plus

Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek ''Diagnostiek van alledaagse klachten 1'' (1e druk; ISBN 9031337595 ) van Onder redactie van : Drs. T.O.H. de Jongh, Dr. H. de Vries en Dr. H.G.L.M. Grundmeijer. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina''s van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina''s, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.