Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Denkstof

Couverture du livre « Denkstof » de Jaco Pons aux éditions Uitgeverij De Banier
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

In de zomer ga je misschien weleens naar het zwembad. Met elkaar van de glijbaan af.Je glijdt vanzelf naar beneden. Hoe verder je naar beneden komt, hoe harder je gaat.Totdat je met een grote plons in het water terechtkomt. Zo is het met de zonde ook. (.) Op school, in het jeugdwerk of thuis... Voir plus

In de zomer ga je misschien weleens naar het zwembad. Met elkaar van de glijbaan af.Je glijdt vanzelf naar beneden. Hoe verder je naar beneden komt, hoe harder je gaat.Totdat je met een grote plons in het water terechtkomt. Zo is het met de zonde ook. (.) Op school, in het jeugdwerk of thuis zijn er veel gelegenheden om kinderen wat uit de Bijbel te leren. Maar hoe vul je die momenten in? Dit boekje is voor iedereen die kinderen graag aan het denken zet. Het bevat 52 korte stukjes met aansprekende voorbeelden uit het dagelijks leven, waarmee kinderen iets leren over God, over de Bijbel en over zichzelf. Jaco Pons (1981) werkte jarenlang in het basisonderwijs. Dit boekje is ontstaan toen hij wekelijks een stukje «denkstof» aan de kinderen uit zijn klas vertelde. Tegenwoordig is Jaco jeugdwerkadviseur bij de JBGG.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.