Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

De Opkomst Van De Draken (Koningen En Tovernaars-Boek 1)

Couverture du livre « De Opkomst Van De Draken (Koningen En Tovernaars-Boek 1) » de  aux éditions Lukeman Literary Management Ltd
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

"Als je dacht dat je geen reden meer had om te leven na het einde van de Tovenaarsring serie, dan had je het mis. De Opkomst van de Draken is het begin van wederom een veelbelovende serie van Morgan Rice, die ons meeneemt in een fantasiewereld met trollen en draken, moed, eer, magie en geloof in... Voir plus

"Als je dacht dat je geen reden meer had om te leven na het einde van de Tovenaarsring serie, dan had je het mis. De Opkomst van de Draken is het begin van wederom een veelbelovende serie van Morgan Rice, die ons meeneemt in een fantasiewereld met trollen en draken, moed, eer, magie en geloof in je lotsbestemming. Morgan is er weer in geslaagd om een sterke set personages neer te zetten die ons op elke pagina voor hen laten juichen... Aanbevolen voor de permanente bibliotheek van iedereen die van een goedgeschreven fantasy novel houdt." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos De #1 Bestseller!

De #1 Bestverkopende auteur Morgan Rice komt met een meeslepende nieuwe epische fantasy serie: DE OPKOMST VAN DE DRAKEN (KONINGEN EN TOVENAARS-Boek 1).

Kyra, 15, droomt ervan om een beroemde krijger te worden, net als haar vader, ondanks het feit dat ze het enige meisje is in een fort met alleen maar jongens. Terwijl ze worstelt om haar speciale vaardigheden te begrijpen, haar mysterieuze innerlijke kracht, beseft ze dat ze anders is dan de anderen. Maar er wordt een geheim voor haar verzwegen over haar geboorte en een voorspelling rond haar lot, waardoor ze zich gaat afvragen wie ze echt is.

Wanneer de lokale heer komt om haar mee te nemen, wil haar vader haar uithuwelijken om haar te redden. Kyra weigert en vertrekt in haar eentje. Ze trekt een gevaarlijk bos in, waar ze een gewonde draak tegenkomt-en ze zet een serie gebeurtenissen in werking die het koninkrijk voorgoed zullen veranderen.

Ondertussen offert de 15-jarige Alec zichzelf op voor zijn broer en wordt afgevoerd naar De Vlammen, een muur van dertig meter hoge vlammen die het koninkrijk tegen het leger van Trollen in het oosten beschermen. Aan de andere kant van het koninkrijk worstelt de huurling Merk met zijn duistere verleden. Hij reist door de bossen, vastberaden om een Wachter van de Torens te worden en te helpen het Vuurzwaard, de magische krachtbron van het koninkrijk, te bewaken. Maar de Trollen willen het Zwaard ook hebben-en ze bereiden zich voor op een enorme invasie die de koninkrijken voorgoed zou kunnen vernietigen.

Met haar sterke sfeer en complexe personages is DE OPKOMST VAN DE DRAKEN een meeslepend verhaal over ridders en krijgers, koningen en heren, eer en moed, magie, het lot, monsters en draken. Het is een verhaal over liefde en gebroken harten, misleiding, ambitie en verraad. Het is fantasy op zijn best, en nodigt ons uit in een wereld die ons voorgoed zal bijblijven, een wereld die alle leeftijden zal aanspreken.

Boek #2 in KONINGEN EN TOVENAARS zal binnenkort gepubliceerd worden.

"DE OPKOMST VAN DE DRAKEN is een succes-meteen van af het begin... Een superieure fantasy novel... Het begint, zoals het hoort, met de worstelingen van de heldin en breidt zich geleidelijk aan uit in een bredere cirkel van ridders, draken, magie, monsters, en het lot... Alle elementen van high fantasy zijn aanwezig, van soldaten en gevechten tot confrontaties met de zelf... Een aanbevolen winnaar voor iedereen die houdt van epische fantasy novels die gevoed worden door krachtige, geloofwaardige hoofdrolspelers." --Midwest Book Review, D. Donovan, eBook Reviewer

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.