Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

De nieuwe politie

Couverture du livre « De nieuwe politie » de Steven De Smet aux éditions Uitgeverij Lannoo
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Burger en politie moeten nog actiever samenwerken, want openbare veiligheid gaat iedereen aan. <a href='http://www.e-boek.org/store/nieuwe-politie-p-202456.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a... Voir plus

Burger en politie moeten nog actiever samenwerken, want openbare veiligheid gaat iedereen aan. <a href='http://www.e-boek.org/store/nieuwe-politie-p-202456.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='https://itunes.apple.com/be/book/de-nieuwe-politie/id588967908?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> De digitalisering en de opkomst van sociale media veranderen  onze samenleving en ons veiligheidsgevoel fundamenteel. Houdt de politie rekening met de huidige tendensen? Deelt ze haar informatie? Hoe gaat de politie om met de digital natives? Hoe kunnen we de politiezorg uitbreiden zodat de reële en de virtuele gemeenschap één worden? In dit boek gaat Steven De Smet aan de slag met de uitdagingen van vandaag en morgen. Zo loodst hij de politie binnen in een evoluerende, digitale maatschappij. De nieuwe politie is er voor iedereen die interesse heeft in of wil meewerken aan een veilige samenleving.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.