Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

De hemel volgens Boe

Couverture du livre « De hemel volgens Boe » de Neil Smith aux éditions Nieuw Amsterdam
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Het ene moment oefent Oliver - bijnaam Boe - het periodieke stelsel op school, het volgende moment ontwaakt hij in de hemel. Als nieuwe bewoner van 'Stad' wordt hij opgevangen door Thelma. Zij maakt hem wegwijs in de speciale hemel voor dertienjarigen en vraagt hem zijn schoolgenoot Johnny... Voir plus

Het ene moment oefent Oliver - bijnaam Boe - het periodieke stelsel op school, het volgende moment ontwaakt hij in de hemel. Als nieuwe bewoner van 'Stad' wordt hij opgevangen door Thelma. Zij maakt hem wegwijs in de speciale hemel voor dertienjarigen en vraagt hem zijn schoolgenoot Johnny op te vangen die ook in de hemel komt. Johnny vertelt Boe dat ze beiden zijn vermoord en dat hun moordenaar in deze hemel moet zijn. Dat is het begin van hun spannende zoektocht. Boe denkt, als veel kinderen in de hemel, dat ergens een doorgang terug naar aarde moet zijn en schrijft een dagboek aan zijn ouders om ze zo te kunnen laten weten dat het hem goed gaat. Dan doen Johnny en hij een paar schokkende ontdekkingen. De hemel volgens Boe is een ontwapenende zoektocht naar jezelf in een vrolijke, aanstekelijke taal.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.