Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Concurrentiestrategie en marktdynamiek - uittreksel

Couverture du livre « Concurrentiestrategie en marktdynamiek - uittreksel » de  aux éditions Boom Uitgevers Den Haag
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek ''Concurrentiestrategie en marktdynamiek'' (1e druk; ISBN 9026725957 ) van Paul Matthyssens, Rudy Martens en Koen Vandenbempt. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de... Voir plus

Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek ''Concurrentiestrategie en marktdynamiek'' (1e druk; ISBN 9026725957 ) van Paul Matthyssens, Rudy Martens en Koen Vandenbempt. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina''s van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina''s, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.