Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Code 37 Walging

Couverture du livre « Code 37 Walging » de Tille Vincent aux éditions Uitgeverij Lannoo
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Een gewelddadige aanranding blijkt geen alleenstaand geval... <a href='http://www.e-boek.org/store/code-walging-p-196218.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a... Voir plus

Een gewelddadige aanranding blijkt geen alleenstaand geval... <a href='http://www.e-boek.org/store/code-walging-p-196218.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='http://itunes.apple.com/be/book/code-37-walging/id518231064?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Een vrouw van vijfentachtig doet aangifte van een brutale verkrachting. Dagen na elkaar werd ze misbruikt door een man in haar eigen huis. Ze vermoedt dat het om een jonge man gaat, maar helemaal zeker is ze niet want Marie Dujardin is al een hele tijd blind. Hannah gaat samen met haar team op zoek naar de dader. Op haar zoektocht ontdekt ze dat mevrouw Dujardin misschien niet het enige slachtoffer is. WALGING is het vierde boek in de reeks gebaseerd op de vtm-serie Code 37 die zich afspeelt bij de Gentse Sectie Zeden. Ook deze keer pakken Hannah Maes en haar collega's Bob, Kevin en Charles een heel nieuwe zaak aan.

Donner votre avis