Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Code 37 - Taboe

Couverture du livre « Code 37 - Taboe » de Tille Vincent aux éditions Uitgeverij Lannoo
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

?Toevallig komt inspecteur Maes te weten dat een mannelijke collega onlangs op brutale wijze verkracht werd. De agent in kwestie wil de verkrachting liefst in de doofpot stoppen en doet alsof er niets gebeurd is, maar dat is buiten Hannah Maes gerekend. Ze gaat op zoek naar de dader, die zich in... Voir plus

?Toevallig komt inspecteur Maes te weten dat een mannelijke collega onlangs op brutale wijze verkracht werd. De agent in kwestie wil de verkrachting liefst in de doofpot stoppen en doet alsof er niets gebeurd is, maar dat is buiten Hannah Maes gerekend. Ze gaat op zoek naar de dader, die zich in een totaal ander milieu schuilhoudt dan ze aanvankelijk dacht. Taboe is een kortverhaal gebaseerd op de vtm-serie Code 37 die zich afspeelt bij de Gentse Sectie Zeden. Ook dit keer pakken Hannah Maes en haar collega's Bob, Kevin en Charles een nieuwe, boeiende, actuele taak aan.

Donner votre avis