Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Code 37 - Hoog spel

Couverture du livre « Code 37 - Hoog spel » de Tille Vincent aux éditions Uitgeverij Lannoo
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Een nieuwe spannende case voor Hannah Maes <a href='http://www.e-boek.org/store/code-hoog-spel-p-191461.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a... Voir plus

Een nieuwe spannende case voor Hannah Maes <a href='http://www.e-boek.org/store/code-hoog-spel-p-191461.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='http://itunes.apple.com/be/book/code-37-hoog-spel/id468691243?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> In het Gentse wordt een garagehouder bijzonder brutaal overvallen. Inspecteur Hannah Maes krijgt de zaak in de schoot geworpen en ontdekt dat de overval geen alleenstaand geval is. En is het wel een zedenzaak? Is het toeval dat het evenementenbureau van Caroline Rosier voor alle slachtoffers werkte? Welke rol speelt de mooie Russin Irina? Hannah Maes en haar collega's Bob, Charles en Kevin hebben met beide cases hun handen vol. Het derde boek van Code 37, gebaseerd op de gelijknamige reeks op vtm.

Donner votre avis