Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Beter zorgen voor jezelf

Couverture du livre « Beter zorgen voor jezelf » de Ann Vermeiren et Marc Buelens aux éditions Uitgeverij Lannoo
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Nieuwe editie van deze tijdloze klassieker <a href='http://www.e-boek.org/store/beter-zorgen-voor-jezelf-p-189584.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a... Voir plus

Nieuwe editie van deze tijdloze klassieker <a href='http://www.e-boek.org/store/beter-zorgen-voor-jezelf-p-189584.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='http://itunes.apple.com/be/book/beter-zorgen-voor-jezelf/id478288118?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Het is opvallend hoe vanzelfsprekend mensen het vinden om voor anderen te zorgen. Maar zorgen ze ook genoeg voor zichzelf ? Wil je verandering in je leven, en liefst vandaag nog? Wil je meer tijd voor jezelf ? Wil je een betere gezondheid, minder stress, en een betere balans in je leven? Dit boek helpt je op een heel toegankelijke manier op weg. Beter zorgen voor jezelf zet de gouden stelregels om beter voor jezelf te zorgen heel helder uiteen: ken jezelf, waardeer jezelf, kies en bemin je keuze, verander je kijk op de wereld en verwen jezelf. Het is een uitnodiging om even stil te staan bij je leven, en er de motivatie uit te halen om enkele dingen te verbeteren.

Donner votre avis