Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Arbeidsrecht en mediation

Couverture du livre « Arbeidsrecht en mediation » de Eva Knipschild aux éditions Sdu Uitgevers
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Mediation heeft in de arbeidsrechtelijke praktijk een plaats veroverd die het noodzakelijk maakt dat de professional, die zich met individuele arbeidsconflicten bezig houdt, kennis heeft over mediation en de juridische context daarvan. Het boek Arbeidsrecht en mediation beoogt daarin te... Voir plus

Mediation heeft in de arbeidsrechtelijke praktijk een plaats veroverd die het noodzakelijk maakt dat de professional, die zich met individuele arbeidsconflicten bezig houdt, kennis heeft over mediation en de juridische context daarvan. Het boek Arbeidsrecht en mediation beoogt daarin te voorzien. Behandeld worden onder andere de principes waarop mediation is gebaseerd, de verschillende mediationstijlen die betrokkenen tegen kunnen komen, conflictsituaties in arbeidsverhoudingen en de verwijsbaarheid naar mediation. Ook wordt gepubliceerde jurisprudentie op het snijvlak van mediation en arbeidsrecht besproken en geanalyseerd. Eva Knipschild en Anika Bongers bewerkten de eerste druk uit 2007, geschreven en bedacht door Johan Pel, tot deze tweede druk. Het resultaat is een boek dat weer helemaal up to date is en alle informatie bevat die nodig is voor advocaten en anderen om mediations in arbeidszaken te begeleiden.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.