Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Arbeid, onderwijs en sociale ongelijkheid / Uittreksel

Couverture du livre « Arbeid, onderwijs en sociale ongelijkheid / Uittreksel » de  aux éditions Boom Uitgevers Den Haag
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek ''Arbeid, onderwijs & sociale ongelijkheid in de 21ste eeuw'' (1e druk; ISBN 908506063X ) van Jacques van Hoof en Wim van Noort (redactie). Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en... Voir plus

Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek ''Arbeid, onderwijs & sociale ongelijkheid in de 21ste eeuw'' (1e druk; ISBN 908506063X ) van Jacques van Hoof en Wim van Noort (redactie). Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina''s van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. In het uittreksel wordt regelmatig naar pagina''s, paragrafen, tabellen of figuren in het boek verwezen; het is dan ook moeilijk te gebruiken zonder het boek, maar des te beter samen met het boek.

Donner votre avis