Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Aperotime (E-boek - ePub-formaat)

Couverture du livre « Aperotime (E-boek - ePub-formaat) » de Isabel Boons aux éditions Terra - Lannoo, Uitgeverij
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Hippe drankjes voor elk moment van de dag Er is een hippe drankcultuur ontstaan. Culinair journaliste en 'thuismixer' Isabel Boons (Gin & Tonic) zocht de perfecte mix en creëerde tientallen alcoholische maar ook alcoholvrije drankjes die passen bij de verschillende momenten van de dag. Daarbij... Voir plus

Hippe drankjes voor elk moment van de dag Er is een hippe drankcultuur ontstaan. Culinair journaliste en 'thuismixer' Isabel Boons (Gin & Tonic) zocht de perfecte mix en creëerde tientallen alcoholische maar ook alcoholvrije drankjes die passen bij de verschillende momenten van de dag. Daarbij ligt de nadruk steeds op kwalitatieve ingrediënten en wordt er rekening gehouden met verantwoord drankadvies. De bekende bartender Sofie Ketels stelde voor dit boek een 20-tal cocktails samen en bij de drankjes worden heerlijke hapjes geserveerd.

Donner votre avis