Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Anders kijken naar Alzheimer

Couverture du livre « Anders kijken naar Alzheimer » de Megan Carnarius aux éditions Vbk Media
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Megan Carnarius pleit in haar boek Anders kijken naar Alzheimer, een warme en liefdevolle benadering van een ziekte die velen treft voor een nieuwe benadering van Alzheimer. De ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Deze ziekte, waarbij de cellen in de hersenen steeds... Voir plus

Megan Carnarius pleit in haar boek Anders kijken naar Alzheimer, een warme en liefdevolle benadering van een ziekte die velen treft voor een nieuwe benadering van Alzheimer. De ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Deze ziekte, waarbij de cellen in de hersenen steeds minder goed werken en uiteindelijk afsterven, heeft een enorme impact op het leven van patiënten en hun naasten. Nu al zorgen 300.000 mensen thuis voor iemand met dementie. Alzheimer zal in de komende jaren alleen maar toenemen. Een andere kijk op deze ziekte is daarom gewenst. Megan Carnarius heeft een unieke benadering. Ze gaat in haar boek niet voorbij aan de beperkingen die dementie met zich meebrengt, maar laat juist zien wat er allemaal nog wél mogelijk is. En wat het scheppen van een liefdevolle en warme omgeving voor de kwaliteit van leven kan doen. Dit boek staat vol tips, therapieën, technieken en verhalen die de taak van partners, familieleden en zorgverleners kunnen verlichten.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.