À la pensió els cignes eren negres

Couverture du livre « À la pensió els cignes eren negres » de Jep Gouzy aux éditions Trabucaire
  • Date de parution :
  • Editeur : Trabucaire
  • EAN : 9782849741450
  • Série : (non disponible)
  • Support : Poche
Résumé:

Amateur " de la violència i de l'espectacle en el qual es complauen a vegades els policies. Els seus relats - car és elI qui escriu - son ràpids, senzills, molt a prop d'una realitat que, diu, transforma una mica. Les Seves propies paraules parlen molt bé de la seva concepcio i de l'escriptura i... Voir plus

Amateur " de la violència i de l'espectacle en el qual es complauen a vegades els policies. Els seus relats - car és elI qui escriu - son ràpids, senzills, molt a prop d'una realitat que, diu, transforma una mica. Les Seves propies paraules parlen molt bé de la seva concepcio i de l'escriptura i del seu treball de policia.
"Ve't aqui una sèrie de contes negres que es poden anomenar directament o indirectament policiacs. Soc un vell comissari de policia retirat des de fa uns quants anys.[...] Sigui com sigui el Comissari Divisionari Jaume Trinxet que acabà la seva carrera com a Inspector General de la Policia d'Europa, presenta aquests contes negres, molt negres i desesperats a vegades, enquestes sense la violència que sovint posa l'imaginacià quan es parla de policia i policies.
Contes en els quais, malgrat tot hi ha une mica d'humor, en els quais, repeteixo, res no és totalment mentida, tot és quasi veritat, matisada per la meva pluma."

Donner votre avis

Les derniers avis

Ce livre n'a pas encore d'avis. Donnez le vôtre et partagez-le avec la communauté de lecteurs.com

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.

Où trouver ce livre en librairie ?

Service proposé en partenariat avec Place des Libraires

Discussions autour de ce livre

Il n'y a pas encore de discussion sur ce livre

Soyez le premier à en lancer une !

Forum

Afficher plus de discussions

Récemment sur lecteurs.com