Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

A H"osök Küldetése (A Varázslö Gy"ur"uje -- 1. Kötet)

Couverture du livre « A H
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

"A VARÁSZLÓ GY"UR"UJÉBEN" az azonnali siker eléréséhez szükséges minden hozzávaló megtalálható: összeesküvések, az összeesküvésekkel szembeni ellenállás, relytély, vitéz lovagok, és virágzó szerelmek, teli összetört szívekkel, csalódással és elárulással. A regény olvasása órákig le fog kötni,... Voir plus

"A VARÁSZLÓ GY"UR"UJÉBEN" az azonnali siker eléréséhez szükséges minden hozzávaló megtalálható: összeesküvések, az összeesküvésekkel szembeni ellenállás, relytély, vitéz lovagok, és virágzó szerelmek, teli összetört szívekkel, csalódással és elárulással. A regény olvasása órákig le fog kötni, kielégítve minden korosztály ízlését. A könyv mélyen ajánlott minden, fantázia dús olvasmányt kedvel"o állandó könyvtárába." --Books and Movie Értékelések, Roberto Mattos Els"o helyen álló besztszeller, több mint 500 ötcsillagos értékeléssel az Amazonon!

Az els"o számú besztszeller írótól, Morgan Ricetól származó fantázia sorozat els"o könyve. "A H"OSÖK KÜLDETÉSE" ("A VARÁSZLÓ GY"UR"UJE" cím"u sorozat els"o kötete) egy kiváló kisfiú h"osies átalakulását mutatja be, a Gy"ur"u Királyságán kívüli kis faluból származó 14 éves kisfiúét. Thorgrin, a négy gyerek közül a legfiatalabb, apja által legkevésbé kedvelt, fiútestvérei által utált, hamarosan megérzi, hogy a többiekt"ol sok mindenben különbözik. Minden álma, hogy egy nagy harcossá váljon, beálljon a király hadseregébe, és megvédje a Gy"ur"ut, a Szurdok másik oldalán rejt"ozköd"o sokféle félelmetes lényekt"ol. Mikor eljön az ideje, hogy megpróbálkozzon bejutni a Király hadseregébe, apja megtiltja ezt neki, de a fiú nem fogadja el apja határozatát: egyedül és félelmet nem ismerve indul útnak, hogy kényszerrel hatoljon be a királyi udvarba, elismerést nyerve.

A királyi udvar viszont mindennapos családi drámákkal, az uralom iránti harccal, ambícióval, féltékenységgel, er"oszakkal és csábítással van tele. MacGil király még nem választott utódot gyermekei közül, az "osi Királyi Kard, a királyság minden erejének megtestesít"oje még érintetlenül áll, a kiválasztott eljövetelére várva.

Thorgrin kivülállóként érkezik, keményen meg kell küzdenie az elismerésért és a Királyi Hadseregbe való befogadásáért.

Thorgrin hamarosan rájön, hogy olyan titkos er"okkel rendelkezik, amiket még nem tud megérteni, ráébred az áldásra ami neki adatott, valamint a különleges sorsára. Minden valószín"uség ellenére, beleszeret a király lányába, és amint ez a tiltott kapcsolat kivirágzik rájön, hogy er"os ellenfelei vannak. Miközben erejét értelmezni próbálja, a király varázslója szárnya alá veszi, és feltárja el"otte az igazat egy ismeretlen anyáról, aki a Szurdokon túl, egy távoli országban él, a Sárkányok országán is túl.

Miel"ott Thorgrin beteljesítené válalkozását, és a régvárt harcossá alakulna, egy nehéz kiképzésen kell átmennie. E kiképzés nagyon rövid lesz, mivel nemsokára a királyi cselszövések, és ellen-cselszövések közepén találja magát. Ezek veszélyeztetik szerelmét, lealacsonyítva "ot - és vele együtt az egész királyságot.

"A H"OSÖK KÜLDETÉSE", kifinomult szóösszetételével és jellemzéseivel, egy barátokról és szerelemr"ol, riválisokról, vetélked"o kér"okr"ol, páncélos lovagokról és sárkányokról, összeesküvésekr"ol és politikai fordulatokról, megöregedésr"ol és összetört szívekr"ol, kiábrándulásról, ambícióról és elárulásról szóló, h"osies regény. Becsületr"ol és bátorságról, sorsról és végzetr"ol, varázslatról szóló mese. A regény egy olyan fantáziavilágba vezet be minket, amit nem fogunk soha elfelejteni, érdekes és lebilincsel"o olvasmány minden korosztály számára. A regény megalkotásához hozzávet"olegesen 82.000 szavat használt az író.

JEGYZÉK: Az olvasók kérésére, a könyvet szakmailag újra szerkesztették, a jelen változat nyelvtani és nyomdahibáktól mentes.

A 3-17. kötet szintén megvásárolható!

"Egy szórakoztató h"osies fantázia." -Kirkus Értékelések " Valami figyelemre méltó dolog kezdete rejlik ebben a kötetben." --San Francisco Könyv Értékelések "Akcióval tömött .... Rice regényei tömörek, az el"ofeltételek érdekesek." --Publishers Weekly "Egy szellemes agyszülemény....Csak a kezdete egy ígéretes, h"osies tinédzser sorozatnak." --Midwest Book Értékelések

Donner votre avis