Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

A cavall del temps

Couverture du livre « A cavall del temps » de Joan Tocabens aux éditions Trabucaire
  • Date de parution :
  • Editeur : Trabucaire
  • EAN : 9782849742310
  • Série : (-)
  • Support : Papier
Résumé:

El temps no ens pertany. L'espai tampoc. En Guillem, fi ll natural del vescomte Jofre Ier de Rocabertí a mitjans segle XII, i en Marc Roca, empleat d'una ofi cina de notaris de Perpinyà a fi nals segle XX, en faran, involuntàriament, l'estranya experiència. Sigui el que sigui el segle en el qual... Voir plus

El temps no ens pertany. L'espai tampoc. En Guillem, fi ll natural del vescomte Jofre Ier de Rocabertí a mitjans segle XII, i en Marc Roca, empleat d'una ofi cina de notaris de Perpinyà a fi nals segle XX, en faran, involuntàriament, l'estranya experiència. Sigui el que sigui el segle en el qual ens toca viure, la vida va passant, grisa i planera pels uns, animada i complicada pels altres. Els uns són tímids i transparents, els altres són atrevits i voluntaris. A vegades, vés a saber perquè, les coses es barregen i la gent s'embolica. Com fer quan, a més, hi ha una història d'amor al bell mig? Quan les casualitats es van apilotant? Somni, realitat, visions, encativament? Potser cal plantejar-se les bones qüestions i a veure el que passa... Potser no cal fer res i com que l'amor ho arregla tot, no val la pena acarar-se amb la veritat... vés a saber el que podria passar! El lector, un cop superada la singularitat del tema, es deixa corprendre per la lenta, inexorable i defi nitiva transformació, transmutació, transgressió del(dels) protagonista(es), amb com rerefons una naturalesa encisadora, escenari etern de les bellugadisses humanes.

Donner votre avis