Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

300 alledaagse mysteries

Couverture du livre « 300 alledaagse mysteries » de Juliette Vasterman aux éditions Nieuw Amsterdam
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Waar ligt de A3? Zou je een geamputeerd been mee naar huis mogen nemen? Hoeveel verdient de paus? Enne. wie bedacht het apenstaartje eigenlijk? Deze omnibus bevat 300 alledaagse mysteries, met antwoorden van deskundigen, uit de hele wereld. Het is een selectie van de beste vragen van lezers in... Voir plus

Waar ligt de A3? Zou je een geamputeerd been mee naar huis mogen nemen? Hoeveel verdient de paus? Enne. wie bedacht het apenstaartje eigenlijk? Deze omnibus bevat 300 alledaagse mysteries, met antwoorden van deskundigen, uit de hele wereld. Het is een selectie van de beste vragen van lezers in de meest gelezen rubriek van nrc.next. Na het lezen van dit boek ben je voorzien van allerlei bizarre weetjes en nuttige feitjes. Op een feestje vertel jij straks waarom mannen tepels hebben, dat een lijk wit kleurt omdat het bloed naar de rug zakt en wat een déjà vu precies is.

Donner votre avis