Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Eén op één

Couverture du livre « Eén op één » de Coen Bom aux éditions Overamstel Uitgevers
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

In 2007 werd Armin van Buuren bij de verkiezingen van s werelds honderd beste djs uitgeroepen tot de populairste dj van de wereld. Het boek Eén op één volgt Armin in het jaar wat daarop volgde. Van Buuren wordt gevolgd tijdens zijn talloze vliegreizen, optredens en interviewsessies. Het is... Voir plus

In 2007 werd Armin van Buuren bij de verkiezingen van s werelds honderd beste djs uitgeroepen tot de populairste dj van de wereld. Het boek Eén op één volgt Armin in het jaar wat daarop volgde. Van Buuren wordt gevolgd tijdens zijn talloze vliegreizen, optredens en interviewsessies. Het is de eerste echte inkijk in het leven van de populairste dj van het moment. Wat gebeurt er nu werkelijk buiten het vele vliegen en de verwachte glamour & glitter? Aan het woord komen vrienden, ouders en kenners. En ook de manager(s) komen aan het woord: hoe is Armin op 1 gekomen? Het boek bevat hiernaast tientallen fotos en de levensloop van Armin tot nu toe.

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.