Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

De astrologische almanak / 2016

Couverture du livre « De astrologische almanak / 2016 » de Esther Van Heerebeek aux éditions Bbnc Uitgevers
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

'De astrologische almanak 2016' laat voor elk teken van de dierenriem zien wat 2016 gaat brengen. De almanak geeft uitleg over de twaalf tekens van de dierenriem en toont wat de sterren het komende jaar voor je in petto hebben op het gebied van gezondheid, liefde, carrière, ontspanning,... Voir plus

'De astrologische almanak 2016' laat voor elk teken van de dierenriem zien wat 2016 gaat brengen. De almanak geeft uitleg over de twaalf tekens van de dierenriem en toont wat de sterren het komende jaar voor je in petto hebben op het gebied van gezondheid, liefde, carrière, ontspanning, ouderschap, financiën en reizen. Daarnaast geeft de almanak dit jaar algemene uitleg over astrologie en sport en biedt de almanak specifieke stylingtips voor elk sterrenbeeld. Ook kun je dit jaar meer lezen over numerologie en je persoonlijke jaargetal. Geen onzekerheden voor het komende jaar dankzij 'De astrologische almanak 2016'!

Donner votre avis