Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Argentijns vuur

Couverture du livre « Argentijns vuur » de Susan Stephens aux éditions Harlequin Holland
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

De Acosta's 1: Wie wil dat nu niet: naar een idyllisch eiland afreizen voor je werk? Weddingplanner Maxie Parrish is in elk geval heel blij dat ze mag bekijken of Isla de Fuego een mooie locatie is voor een bruiloft. En dan wordt ze ook nog eens rondgeleid door de broer van de bruidegom, de... Voir plus

De Acosta's 1: Wie wil dat nu niet: naar een idyllisch eiland afreizen voor je werk? Weddingplanner Maxie Parrish is in elk geval heel blij dat ze mag bekijken of Isla de Fuego een mooie locatie is voor een bruiloft. En dan wordt ze ook nog eens rondgeleid door de broer van de bruidegom, de razend knappe Argentijn Diego Acosta! Ze valt als een blok voor hem, en... de aantrekkingskracht blijkt wederzijds. Maar terwijl zij zich volledig overgeeft aan het vuur van hun passie, lijkt hij afstand te houden. Waarom kan hij zijn hart niet helemaal aan haar geven? Vertrouwt hij haar soms niet, of houdt hij misschien iets voor haar verborgen?

Donner votre avis