Ärans Löfte (Del Fem Av Trollkarlens Ring)

Couverture du livre « Ärans Löfte (Del Fem Av Trollkarlens Ring) » de Morgan Rice aux éditions Lukeman Literary Management Ltd

0 note

  • Nombre de page : (non disponible)
  • Collection : Trollkarlens ring
  • Genre : Non attribué
Résumé:

I ÄRANS LÖFTE (Del fem av Trollkarlens ring), ger sig Thor och han vapenbröder i Legionen av på en storslagen jakt genom Imperiets vildmarker för att finna det urgamla Ödessvärdet och rädda Ringen. Kamratskapen blir starkare under resan till nya platser, möten med vidunder och strid... Lire la suite

I ÄRANS LÖFTE (Del fem av Trollkarlens ring), ger sig Thor och han vapenbröder i Legionen av på en storslagen jakt genom Imperiets vildmarker för att finna det urgamla Ödessvärdet och rädda Ringen. Kamratskapen blir starkare under resan till nya platser, möten med vidunder och strid sida vid sida i ofattbara slag. De besöker exotiska länder och möter odjur och människor som inte liknar något de kunnat föreställa sig tidigare, och vart steg på resan blir allt farligare. De tvingas uppamma alla sina färdigheter för att överleva när de följer i stegen på tjuvarna, allt djupare in i Imperiet. Jakten leder dem till själva hjärtat av Underjorden, en av helvetets sju kretsar, där de odöda härskar och fälten täcks av ben. Thor måste kalla på sina krafter, och tvingas mer än någonsin kämpa för att förstå vem och vad han egentligen är.

I Ringen måste Gwendolyn leda hälften av Kungsgård till det starka fästet i väst, Silesia, en uråldrig stad som i tusen år rest sig på en klippa över Klyftan. Silesias befästningsverk har motstått alla attacker genom århundradena - men de har aldrig ställts inför ett angrepp av en ledare som Andronicus och hans armé med en miljon man. Gwendolyn tar på sig ledarrollen och lär sig vad det innebär att vara drottning, stödd av Srog, Kolk, Brom, Steffen, Kendrick och Godfrey i förberedelserna inför det ankommande, väldiga kriget.

Samtidigt sjunker Gareth allt djupare in i vansinnet och försöker avvärja en kupp för att få honom mördad i Kungsgård, medan Erec kämpar för att rädda sitt livs kärlek, Alistair, och hertigens stad, Savaria, som nu när kraftskölden är nere ligger öppen för en invasion av vildar. Och Godfrey, som vältrar sig i dryckenskap, måste besluta om han är redo att göra upp med sitt förflutna och bli den man hans familj förväntar sig att han skall vara.

Mitt i kampen för sina liv, och just som saker ser ut att inte kunna bli värre, slutar berättelsen med två chockerande överraskningar.

Kommer Gwendolyn att överleva anfallet? Kommer Thor att överleva i Imperiet. Kommer de att finna Ödessvärdet?

ÄRANS LÖFTE erbjuder ett sofistikerat världsbygge och spännande karaktärer. Det är en storslagen berättelse om vänner och älskande, rivaler och friare, riddare och drakar, intriger, politiska ränker, om att bli vuxen och brustna hjärtan, ambitioner och svek. Det är en berättelse om mod, om att finna sitt öde och om trolldom. Det är fantasy som för läsaren till en helt oförglömlig värld och som tilltalar alla åldrar och båda kön.

Donner mon avis

Les derniers avis

Ce livre n'a pas encore d'avis. Donnez le vôtre et partagez-le avec la communauté de lecteurs.com

Où trouver ce livre en librairie ?

Service proposé en partenariat avec Place des Libraires

Les dernières discussions

Il n'y a pas encore de discussion sur ce livre
Soyez le premier à en lancer une !

Afficher plus de discussions

Lancez une discussion

Pour lancer une discussion, vous devez être connecté...
Vous n'avez pas encore de compte ? Rendez-vous ici et laissez-vous guider !

Du même auteur

Souvenirs d'une vampire t.1 ; transformée Morgan Rice ADA

Voir tous les livres de Morgan Rice