Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

Als het hart hunkert

Couverture du livre « Als het hart hunkert » de Catherine Cookson aux éditions Meulenhoff Boekerij B.v.
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Ann Emmerson wijdt zich volledig aan haar zoon Laurie en tussen hen bestaat een hechte band die door niets en niemand kan worden verbroken. Zelfs voor haar man John, Lauries vader, is het onmogelijk om tussen zijn vrouw en zijn zoon te komen. Als Laurie zich verlooft, kan Ann dit moeilijk... Voir plus

Ann Emmerson wijdt zich volledig aan haar zoon Laurie en tussen hen bestaat een hechte band die door niets en niemand kan worden verbroken. Zelfs voor haar man John, Lauries vader, is het onmogelijk om tussen zijn vrouw en zijn zoon te komen. Als Laurie zich verlooft, kan Ann dit moeilijk aanvaarden. En zonder dat ze het in de gaten heeft, is haar zoon niet de enige man die langzaam maar zeker uit haar leven verdwijnt. Na jaren van gebrek aan warmte heeft John Emmerson een vrouw gevonden die een grote genegenheid voor hem koestert, een vrouw die hem werkelijk kan beminnen.

Donner votre avis