A Kiràlyok Sorsa (A Varázslö Gy"ur"uje -- 2. Kötet)

Couverture du livre « A Kiràlyok Sorsa (A Varázslö Gy

0 note

  • Nombre de page : (non disponible)
  • Collection : A varzsl gyrje
  • Genre : Non attribué
Résumé:

"A VARÁSZLÓ GY"UR"UJÉBEN" az azonnali siker eléréséhez szükséges minden hozzávaló megtalálható: összeesküvések, az összeesküvésekkel szembeni ellenállás, relytély, vitéz lovagok, és virágzó szerelmek, teli összetört szívekkel, csalódással és elárulással. A... Lire la suite

"A VARÁSZLÓ GY"UR"UJÉBEN" az azonnali siker eléréséhez szükséges minden hozzávaló megtalálható: összeesküvések, az összeesküvésekkel szembeni ellenállás, relytély, vitéz lovagok, és virágzó szerelmek, teli összetört szívekkel, csalódással és elárulással. A regény olvasása órákig le fog kötni, kielégítve minden korosztály ízlését. A könyv mélyen ajánlott minden, fantázia dús olvasmányt kedvel"o állandó könyvtárába." --Books and Movie Értékelések, Roberto Mattos "A VARÁZSLÓ GY"UR"UJE" cím"u besztszeller sorozat második kötete "A KIRÁLYOK MENETELÉSE", ez a "A H"OSÖK KÜLDETÉSÉT" (1 kötet) követi, amit ingyenesen letölthet az Amazon weboldalról!

"A KIRÁLYOK MENETELÉSE" egy lépéssel közelebb visz minket Thor férfivé való alakulásához. Ebben a kötetben a f"oh"os harcossá válása útján, többet megtud arról, hogy ki is "o igazán,és milyen er"okkel rendelkezik.

Börtönb"ol való kiszabadulása után, Thor rémülten vesz tudomást MacGil király elleni újabb gyilkosság megkísérlésér"ol. MacGil halála után, a királyságot nagy nyugtalanság szállja meg. Mivel mindenki a trónt szeretné, az uralkodóház jobban tele van mint valaha a mindennapos családi drámákkal, hatalom iránti harcokkal, ambiciókkal, féltékenységgel, er"oszakkal és cserbenhagyással. A gyerekek közül egy örököst kell választanni, ezáltal az "osi Királyi Kard, az uralkodóház minden erejének szimbóluma egy új kardforgatóra talál. De mindennek hamarosan vége lesz: megtalálják a gyilkos fegyvert, és mind közelebb kerülnek a gyilkos leleplezéséhez is. Ezzel egyidej"uleg, a MacGils család új megeröltetésnek lesz kitéve, mivel a McCloudok újból megtámadják "oket a Gy"ur"un belül.

Thor harcol Gwendolyn's szerelmének visszanyeréséért, de erre nincs id"o: felszólítják arra, hogy készüljön fel, és vegyen részt harcostársaival együtt a Században, száz kimerít"o pokoli nap, amit minden hadtest tagnak át kell élnie. Férfivé való avatásuk folyamán, a hadseregnek át kell haladnia a Szurdokon, elhagyva a Gy"ur"u védelmét, kilépve a Vadonba, áthajózva a Tartuvian tengeren, egészen a Ködök Szigetéig, amir"ol azt állítják, hogy egy sárkány "orzi.

Visszatérnek-e majd? Túléli-e a Gy"ur"u a harcosok hiányát? Megtudja-e végül Thor sorsa titkát?

"A KIRÁLYOK MENETELÉSE", kifinomult szóösszetételével és jellemzéseivel, egy barátokról és szerelemr"ol, riválisokról, vetélked"o kér"okr"ol, páncélos lovagokról és sárkányokról, összeesküvésekr"ol és politikai fordulatokról, megöregedésr"ol és összetört szívekr"ol, kiábrándulásról, ambícióról és elárulásról szóló, h"osies regény. Becsületr"ol és bátorságról, sorsról és végzetr"ol, varázslatról szóló mese. A regény egy olyan fantáziavilágba vezet be minket, amit nem fogunk soha elfelejteni, érdekes és lebilincsel"o olvasmány minden korosztály számára. A regény megalkotásához hozzávet"olegesen 60.000 szavat használt az író.

A 3-17. kötet szintén megvásárolható!
"Egy szórakoztató h"osies fantázia." -Kirkus Értékelések (ami a A H"OSÖK KÜLDETÉSÉT illeti) " Valami figyelemre méltó dolog kezdete rejlik ebben a kötetben." --San Francisco Könyv Értékelések (ami a A H"OSÖK KÜLDETÉSÉT illeti) "Akcióval tömött .... Rice regényei tömörek, az el"ofeltételek érdekesek." --Publishers Weekly (ami a A H"OSÖK KÜLDETÉSÉT illeti) "Egy szellemes agyszülemény....Csak a kezdete egy ígéretes, h"osies tizenéves sorozatnak." --Midwest Book Értékelések (ami a A H"OSÖK KÜLDETÉSÉT illeti)

Donner mon avis

Les derniers avis

Ce livre n'a pas encore d'avis. Donnez le vôtre et partagez-le avec la communauté de lecteurs.com

Où trouver ce livre en librairie ?

Service proposé en partenariat avec Place des Libraires

Les dernières discussions

Il n'y a pas encore de discussion sur ce livre
Soyez le premier à en lancer une !

Lancez une discussion

Pour lancer une discussion, vous devez être connecté...
Vous n'avez pas encore de compte ? Rendez-vous ici et laissez-vous guider !

Du même auteur

Souvenirs d'une vampire t.1 ; transformée Morgan Rice ADA

Voir tous les livres de Morgan Rice