Passionné(e) de lecture ? Inscrivez-vous gratuitement ou connectez-vous pour rejoindre la communauté et bénéficier de toutes les fonctionnalités du site !  

100% Nina

Couverture du livre « 100% Nina » de Niki Smit aux éditions Vbk Media
  • Nombre de pages : (-)
  • Collection : (-)
  • Genre : (-)
  • Thème : Non attribué
  • Prix littéraire(s) : (-)
Résumé:

Nina zit in de brugklas en is 100% verliefd op Tim. Door het invullen van een lovetest ontdekt ze dat Tim op glamour girls valt. Vanaf dat moment heeft Nina nog maar één doel: een glamour girl worden. Daarom sluit ze vriendschap met dé Ultra Glamour Chick van de school: Beverly-Anne (die al eens... Voir plus

Nina zit in de brugklas en is 100% verliefd op Tim. Door het invullen van een lovetest ontdekt ze dat Tim op glamour girls valt. Vanaf dat moment heeft Nina nog maar één doel: een glamour girl worden. Daarom sluit ze vriendschap met dé Ultra Glamour Chick van de school: Beverly-Anne (die al eens met Tim gezoend heeft!). Dille, Nina's hartsvriendin, is daar helemaal niet blij mee. Wanneer Nina wordt gevraagd voor een reclamespotje, is haar nieuwe vriendin door het dolle heen. Maar dan vertelt Beverly de hele school dat Nina met Johnny de Mol heeft gezoend. Een glamour girl worden valt in werkelijkheid helemaal niet mee. En Tim, valt hij nu voor Nina? Niki Smit is fulltime schrijfster en illustrator. 100% Coco, het begin van haar nieuwe miniserie, heeft ze zelf geïllustreerd. In het verleden was Niki hoofdredacteur van een jongerenwebsite en van een modeblog. 100% Nina is haar debuut en won de Hotze de Roosprijs. De 100%-boeken werden ook meermaals genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury, en de serie is ontzettend geliefd onder tienermeiden!

Donner votre avis

Donnez votre avis sur ce livre

Pour donner votre avis vous devez vous identifier, ou vous inscrire si vous n'avez pas encore de compte.